Werkwijze

Door onze kennis van de markt en jarenlange ervaring, weten veel klanten ons te vinden. Voor diverse merken, importeurs en kopers hebben we daarom al mooie collecties mogen produceren. Hoe we daarbij te werk gaan leest u hieronder.

1. Introductie

Alles begint met een goed gesprek. Zo ook de samenwerking met onze klanten. Tijdens de eerste ontmoeting luisteren we graag naar wat uw wensen zijn, en hoe u de collectie voor u ziet.

2. Productontwerp

De tweede stap is het ontwerp van uw product. Misschien heeft u zelf een ontwerp of kunnen onze stylisten u daarbij helpen.

3. Sample ontwikkeling

Op basis van het ontwerp laten we een eerste sample maken. U kunt dan zien hoe het eruit ziet en beoordelen of het naar wens is. Zo niet dan passen we het uiteraard aan.

4.Voorwaarden

Bij het laten produceren van een collectie komen voorwaarden kijken. Het is belangrijk om deze goed op papier te zetten. Wat ter sprake komt zijn de volgende onderwerpen:

– FOB (Freight, or free, On Board)

U draagt zelf de verantwoordelijkheid voor het versturen van de goederen.

– CIF (Cost, Insurance en Freight)

Wij regelen het vervoer van de collectie over zee naar de haven van bestemming. Bovendien verzorgen wij zowel de benodigde verzekeringen als alle andere documenten die u nodig heeft om de goederen van de vrachtvaarder over te kunnen nemen.

– DDP (vrij huis)

Like it a Lot betaalt voor alle kosten die komen kijken bij het transport van de goederen. Kosten voor belastingen vallen hier ook onder. Eveneens zijn wij verantwoordelijk voor de goederen tot het moment waarop alles aan u is overgedragen.

5. Productie

Het produceren van uw collectie gebeurt onder leiding van ons team. Wij verzekeren u daarbij kwaliteit en dat de collectie op tijd geleverd wordt.

6. Kwaliteitscontrole

Om kwaliteit te garanderen controleren wij deze gedurende het hele traject, in pre-productie bijeenkomsten, daily in-line en bij de AQL Final Audit.

7. Verzending en levering

Onze logistieke experts verzorgen de verzendings- en exportdocumenten. Hiermee bent u verzekering van een snelle afhandeling bij de douane en minimale logistieke kosten.